Voetreflexologie

Wat en waarom?


Onze voeten weerspiegelen ons hele lichaam: alle weefsels, organen, klieren, spieren en botten hebben een reflexzone op de voeten. Via het bewerken van deze zones, wordt zowel lichamelijk als geestelijk evenwicht gestimuleerd.

Voetreflexologie is niet alleen een eeuwenoude en universeel beproefde methode. Het is ook een onderbouwde methode. De wetenschappelijke grondbeginselen van de voetreflexologie liggen in de klassieke embryologie en de segmentale verschijnselen.

Integrale voetreflexologie is een holistische methode die¬†sowieso een aangename ontspannende ervaring biedt, maar ook¬†het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en de immuniteit verhoogt. Daardoor kan een voetreflexologie ook verlichting brengen voor mensen met specifieke klachten: spanningen, pijn, ziekten, ….

 

Hoe en hoeveel?


We starten de sessie met een kort gesprek om zicht te krijgen op het ontstaan en verloop van de klacht(en).

U ligt in een aangename relaxzetel terwijl uw voeten en onderbenen gemasseerd worden met technieken (wrijven, kneden, drukken, …) aangepast aan de reflexzone. Hierbij wordt een natuurlijke (biologische), neutrale olie gebruikt. Indien nuttig en gewenst, kan deze worden verrijkt met etherische oli√ęn.

Een voetreflex neemt ongeveer¬†een uur in beslag en kost ‚ā¨50.¬†Om de kracht en het heilzame effect van voetreflexologie ten volle te ervaren is het aangeraden om minstens drie sessies te volgen.

 

Afspraak maken? Bel 0479/833.696 of book online.